monsisior, wymień czujnik i problem zniknie
Skoda Test Show - właśnie wróciłem !!!
Zwiń
X
-
Skoda Test Show - właśnie wróciłem !!!
Po 5,5 godzinach jazdy właśnie wróciłem z Poznania gdzie brałem udział w nagraniu jednego z odcinków Skoda Test Show. Powiem Wam tyle - zabawa suuuuper !! Świetna ekipa super ludzi, możliwośc poznania samochodu i pojeżdżenia sobie nim w dość ekstermalnych warunkach, oraz niezapomniane przezycia związane z byciem ... aktorem.
Polecam każdemu
Czarny Elegance
-
-
haha, nie Małysza nie było. Był Radek - instruktor ze Szkoły Auto - ale naprawdę było genialnie ! Niesamowita przygoda i możliwosc poznania zarówno auta jak i kulis pracy aktorskiej.Zamieszczone przez hermioli1Maciek, miałeś Małysza za pilota??? :lol:
Zapraszam na stronę : http://www.youtube.com/skodaautopols...FQIm3godAWCPNA
Tutaj znajdziecie wszystkie odcinki, a za jakis czas również ten z moim udziałem.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Tak, tak to właśnie ten filmZamieszczone przez rXBig, czyżby to był ten filmik?
Skoda Test Show
Mam ndzieję, że Wam się podoba. Moja gra aktorska jest daleka od ideału, ale przygoda była super 
[ Dodano: Pią 03 Lut, 12 07:42 ]
Dzięki.Zamieszczone przez ponurixGratki występu
[ Dodano: Pią 03 Lut, 12 07:43 ]
A dzięki, dzięki StaszkuZamieszczone przez djczasBig, No stary gratki dobrej zabawy kiedy SuperBa odbierasz
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Dzięki chłopaki
Oj pogoda była fatalna. Był to podobno pierwszy od długiego czasu deszczowy dzien w Poznaniu. Najpierw lało, potem siąpiło, a piździernia była cały dzień. Podgrzewane stołki w Superbie uratowały mi życie :twisted:Zamieszczone przez bobasekszkoda że pogoda była taka sobie
Ale warto było !! Polecam każdemu z Was. Niesamowite przeżycie, przygoda i odskocznia od codziennej pracy w papierach.
No to jest prawdaZamieszczone przez bobasektylko niepokoi mnie że octavię chcesz na superba zamienić - czyżby zdrada?
zamierzem pod koniec tego roku sprzedac moja O II i kupić Superba 1.8 TSI Amition. Ale ja wiem czy to zdrada ? Przeciez Superb to ... Skoda
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Uwierz mi że nie !! To ja bardziej bałem sie aby nie zarysowac/uszkodzić Superba niz ekipaZamieszczone przez maymerPrzed nagrywaniem ucieczki przez las ekipa pewnie milimetr po milimetrze przeczesała drogę w poszukiwaniu kamieni i gałęzi, które mogłyby uszkodzić auto
Powtarzaliśmy tę scenę ze 3 raz bo było za mało dynamicznie. Ale jak na swoje "ale panowie tam są wystajace gałęzie i dziury, szkoda mi auta" usłyszałem "Nie martw się, tylko daj po garach" to przestałem się martwić o stan powłoki lakierniczej :twisted:
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
A tak coś tam takiego jest. To poczatkowe odcinku które prowadził jeszcze Kornacki, ale jak słyszałem Skoda mu podziękowałaZamieszczone przez tomekjmoplZanim wyczaiłem film z Twoim udziałem musiałem zmęczyć golfistów jakowyś
Podobno ci golfiści, jeżdżacy na co dzien Jaguarami, byli pod wieeeelkim wrażeniem Superba.Czarny Elegance
Komentarz
-

Komentarz